Közélet

Meg akarta ölni 13 éves barátnője szüleit egy 15 éves fiú

A kislánnyal együtt tervelték ki a gyilkosságot, mert a lány szülei nem akarták, hogy együtt legyenek.

A két tinédzser vasárnap délután próbálkozott a szülők megölésével a lány szüleinek otthonában, a floridai Ocalában – jelentette a WFTV televízió. A rendőrség közlése szerint a 15 éves Pedro Solis a garázsban rejtőzött el a lánytól kapott késsel, majd a 13 éves Yaquelin Don odacsalta az anyját, akire rátámadt Solis és átvágta a nő torkát.

Míg az anya az életéért küzdött, a fiú bement a házba az apához, és az ő torkához is kést nyomott, de őt már nem sebesítette meg. A rendőrség elmondása szerint az apának sikerült valahogy rábeszélnie a fiút arra, hogy segítsen a feleségén, és ne ölje meg őt. A fiú végül engedelmeskedett, és kórházba vitte a barátnője anyját, akit azonnal megműtöttek, és túlélte a támadást. Majd azt is el tudta mondani, hogy mi történt.

A ház, ahol a 15 éves fiú és 13 éves baránője meg akarta ölni a lány szüleit, mert ellenezték kapcsolatukat
Fotó: WFTV

A két tinédzsert még vasárnap letartóztatták, és vádat emeltek ellenük a gyilkossági kísérlet miatt. A WFTV jogi szakértőjének elmondása szerint nagy az esély arra, hogy a hatóságok felnőttként fogják kezelni a 15 éves fiút a bírósági eljárásban, és még az is lehet, hogy a kislányt is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik