Közélet

Gyilkos perelte be a sztárügyvédet

Rágalmazásért jelentette fel Bárándy Györgyöt a sorozatgyilkosság miatt elítélt Varga Sándor, ismertebb nevén Clyde – számolt be a Blikk.

A lap információi szerint Bárándy György, aki a férfi volt szerelmét, vádlott-társát, Bonnie-t védte, egy tárgyaláson azt mondta rá “ne foglalkozzunk vele, bolond és pszichopata. Ezt vette annyira zokon, hogy elégtételt követeljen.

“Nem kérek bocsánatot attól, aki több embert megölt! Kérdem én: milyen erkölcsi sérelmet okoztam neki?” – mondta az ügy kapcsán Bárándy a Blikknek. Varga egyébként nemcsak őt, hanem volt szerelmét is bíróság elé állítaná. A nő ellene vallott a tárgyalás során ezért őt a hatóság félrevezetése és hamis vád miatt jelentette fel. A férfi még itt sem állt meg: két ügyészen is jogi elégtételt venne. Az egyik azzal bőszítette fel, hogy szerinte gúnyosan állt a felszólalásához, a másik pedig nem engedte meg, hogy kapcsoaltban maradjon volt rabtársával.

Clyde és bandája Magyarországon számos rablást követett el, majd némi pénz reményében megöltek egy százhalombattai ékszerészt, annak albérlőjét és egy Újpestről elrabolt vietnami házaspárt is. Korábban Romániában gyilkoltak és fosztogattak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik