Közélet

Szorul a hurok a sajt-perverz nyakán

Egyre több nő jelentkezik a philadelphiai rendőrségen, akik hajlandók tanúskodni a férfi ellen.

Egy sajtperverz terrorizálja a nőket Philadelphia Mayfair negyedében – írtuk januárban. A férfire a városrész polgárőrsége hívta fel a környékbeli hölgyek figyelmét: egy testes férfi furikázik fel-alá esténként a körzetben, magányos nőket látva lelassít, előveszi a férfiasságát és pénzt ajánl, ha hajlandó végignézni, amíg egy nagy sajtdarabbal maszturbál.

A történet akkor azzal ért véget, hogy a PhillyMag riportere egy rendőrségi forrástól megtudta, hogy a 42 éves Chris Pagano személyében van egy gyanúsított, és haladéktalanul zaklatni kezdte a férfit.

Miután az eset nagyobb nyilvánosságot kapott, három sértett jelentkezett a rendőrségen, s ez a sajtperverz vesztét okozta. Hat felfegyverzett rendőr tartóztatta le az otthonában. Őrizetbe vették, közszeméremsértésért és zaklatásért vádat emeltek ellene.

Nemrég azonban felbukkant egy negyedik hölgy is, így Paganot már több mint 20 rendbeli bűnelkövetéssel vádolják, jelentette be a pihladelphiai rendőrség, március 3.-án – írja a Philly.com. A portál szerint a férfi szabadlábon védekezik, következő bírósági meghallgatása április elején lesz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik