Élet-Stílus

Istent és egy autót is el lehet adni fegyverrel

A marketingstrartégia rámászik a fegyverfétisre és megerőszakolja.

Két, egymástól teljesen független hír szól gyakorlatilag ugyanarról. az Egyesült Államok bizonyos régióiban akkora ereje van a fegyverfétisnek, hogy a felhasználásával, szinte bármit el lehet adni a megszállottaknak, Istentől kezdve a használt autókig.

Kezdjük az utóbbival: ingyen puskát kap ajándékba, aki új, vagy használt F szériás Ford pickupot vesz a Muscatell Burns kereskedésében a minnesotai Hawleyben, március 1.-14. – írja a Fox News. Az akciót nyilván nem úgy kell elképzelni, hogy a minden autó platóján ott van egy Remington 870 Express shotgun, amivel a vevő elégedetten hazafurikázik. A terepjárók mellé egy 350 dolláros utalvány jár, amit a szomszédos vadászboltban lehet beváltani. Az összeg épp megfelel egy ismétlőpuska árának, és hogy ne maradjon kétség az autókereskedő valódi ajánlatáról, a szlogen úgy hangzik: „Kezdjük a tavaszt egy nagy durranással!

Kentucky egyik baptista lelkésze, pedig használt fegyverekkel vadászik új hívekre. Vagyis megunt, használt fegyverek osztogatásával próbál minél több embert becsalogatni bizarr templomába, ahol feszületek és Krisztusábrázolások mellett állattrófeák borítják a falakat. Chuck McAlister szerint ő nem tesz mást, csak felhasználja a fegyverek és a vadászat népszerűségét arra, hogy hitetlen emberek százai meghallhassák, amit Isten közölni akar velük – írja a Courier Journal. A terv, ebből szempontból nézve teljesen sikeres: már több mint ezren jelezték, hogy részt vesznek majd a következő templomi alkalmon, ahol 25 darab kézifegyver talál majd új gazdára.

Jól mutat egymás mellett a Megváltó és egy halott állat feje.

Még szerencse, hogy az urak nem szőtték tovább a marketingstratégiájukat, mert előbb-utóbb biztosan rájöttek volna, hogy fegyvereknél, csak egyetlen hatékonyabb eszköz van az árukapcsolásra, a szex. Rendben, az még működhet, hogy a kocsik mellé topless autómosó bérletet adnak ajándékba, de egy templomban talán furán hatna a rúdtánc. Még akkor is, hogyha egy kereszten csinálják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik