Közélet

Ugyanott halt meg, ahol ikertestvérét halálra gázolták

A 29 éves nő egy benzinszállítóval ütközött, ugyanott, ahol 18 évvel korábban az ikertestvére életét vesztette.

Sarah Sanagham az amerikai Indiana állam egyik négysávos országútján ütközött össze előző hét csütörtökön egy benzinszállítóval, miután kikanyarodott a teherautó elé, amely az ütközés után az árokba borult. A 29 éves nőt kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét, és belehalt sérüléseibe – jelentette az ABC.

A Chicago Tribune pedig megtudta, hogy a baleset alig pár száz méternyire történt attól a helytől, ahol 1996-ban a nő ikertestvére, Cari életét vesztette egy cserbenhagyásos gázolásban. A 18 éve történt eset idején az ikerpár 11 éves volt, és három barátjukkal sétáltak éjfél előtt az országúton, miután kiszöktek otthonról. A gázolásban három kislány halt meg, egy 13 éves fiú pedig súlyosan megsérült. A Tribune cikkéből az nem derült ki, hogy Sarah akkor megsérült-e.

Döbbenetes ikersorsok

A kanadai Adriana örökbe fogadott lány volt, és egy Justin nevű fiúval kezdett járni a főiskolán. A kapcsolatnak aztán vége szakadt, és a fiú hamarosan egy másik lánnyal szervezett meg találkát. A vakrandi döbbenetesen sült el: Tamar egy az egyben úgy nézett ki, mint Adriana! Kiderült, amikor Adriana Mexikóban megszületett, nem volt egyedül, ikertestvére is meglátta a napvilágot. A kislány is Kanadába került, de hollétéről Adriana nevelőszüleinek nem volt tudomásuk (csak létéről), ezért végül nem beszéltek róla a lánynak. Kiderült, viszonylag közel laktak egymáshoz, és, hogy még érdekesebb legyen, a nevelőszüleinek ugyanaz volt a vezetékneve, mint Adrianaéinak!

Jim Lewis és Jim Springer ikrek voltak, de korán elválasztották őket egymástól, nevelőszülőkhöz kerültek. Egészen 39 éves korukig nem is találkoztak, nem is tudtak egymásról. Ekkor azonban hihetetlen dolgokra derült fény: nemcsak a keresztnevük volt azonos, de egészen bizarr módon ugyanolyan életet éltek. Mindketten kétszer nősültek, az első feleségük keresztneve Linda volt, a másodiké Betty. Mindkettejük gyerekkori kutyusát úgy hívták, Toy. A fiaik neve már nem egyezett: James Alan és James Allen. A munkájuk, a kedvenc sörük márkája, az autójuk típusa (nemcsak a márkája) is azonos volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik