Közélet

Újabb részletek a meggyilkolt lányról

A fiatalt a X. kerületben ölték meg. Nem sokkal később egy férfi holttestére bukkantak Zuglóban, de kiderült, a két esetnek nincs köze egymáshoz. A lány valószínűleg prostituált lehetett.

Megöltek egy 18 éves lányt Budapest X. kerületében a Zágrábi utca és a Száva utca találkozásánál, egy teniszpályán, vélhetően kedd hajnalban  – értesült a Hír24. Az áldozatot lelőtte támadója.

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Halálra szurkálták

Információink szerint fél órával később a XIV. kerületben a Fogarasi úton megtalálták egy férfi holttestét, aki egy vadászpuskával végzett magával. Úgy tudjuk, felvetődött, hogy a két eset között összefüggés van, ám a nyomozók kiderítették, nincs közük egymáshoz. Korábbi értesüléseink szerint a fiatalt lelőtték, ám a helyszínelés megállapította: az áldozatot halálra szúrták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az eset kapcsán közölte, mindkét holttestről kedden, kora reggel kapták a bejelentést. Megállapították, hogy a Budapest X., Zágrábi utcában talált, egyelőre ismeretlen személyazonosságú fiatal nőt megölték, a Budapest XIV. kerületi lakásában talált idős férfi pedig öngyilkos lett.

Prostituált lehetett

A lány valószínűleg prostituált lehetett, úgy tudjuk, a nyomozók egy óvszert találtak a holttest mellett. Az egyenruhások tanúkat hallgattak meg, köztük egy közelben dolgozó férfit, aki azt mondta, este, éjjel még látta az áldozatot.


Nagyobb térképre váltás

Ajánlott videó

Olvasói sztorik