Közélet

Fémtűkkel kínozta magát a 9 éves diák

A kétórás életmentő műtét után azzal magyarázta tettét, hogy csak 99 százalékot ért el egy teszten.

Sokkolta a szülőket és az orvosokat is, amikor kiderült, hogy egy kilenc éves diák önmagát akarta büntette azzal, hogy négy fémtűt szúrt a hasába, miután egy iskolai teszten „csak” 99 százalékos eredményt ért el – írja a Global Times.

Az orvosoknak egy közel két órás műtét során sikerült eltávolítaniuk az acél varrótűket a fiú hasfalából a Heilongjiang tartományban fekvő Harbin város klinikáján. Az apa azt mondta a kórház személyzetének, hogy néhány nappal korábban kis dudorokat látott a fia hasán, amikor az fürdött, de mivel a gyerek erősködött, hogy semmi baja, és nem engedte, hogy közelebbről is megnézze mi az, annyiban hagyta a dolgot. Néhány nap múlva azonban a gyermek rosszul lett, és annyira szenvedett a hasfájástól, hogy az apa rögtön a kórházba rohantak vele.

Amikor a gyermek magához tért a műtét után bevallotta, hogy az iskolai teljesítménye miatt úgy érezte, meg kell büntetnie magát. Mindig 100 százalékos teszteket produkál, de ezúttal, egy helyen hibázott, és csak 99 százalékot ért el. Két tűt a félévi szünet első napján szúrt a hasába, a másik kettőt pedig az első tanítási napon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik