Közélet

Vajúdó nőt rabolt ki két fegyveres

Éppen a kórházba vitte be autóval egyik ismerőse, amikor rájuk támadtak.

Az állapotos nőt vasárnap hajnalban kényszerítette ki az autóból a két fegyveres a Washington közelében található Annapolis város egyik utcáján – jelentette a helyi sajtó. A helyi rendőrség egységei egy telefonhívás után elég gyorsan kiértek a helyszínre ahhoz, hogy üldözőben tudják venni a két rablót, akik a lopott autóval igyekeztek eltűnni.

Nem jártak sikerrel. A két fegyveresnek sem sikerült lerázniuk az őket üldöző rendőrautókat, és végül gyalog próbáltak meglépni, de egy rövid futás után a rendőrök letartóztatták őket. A rabláshoz használt fegyvert ugyan az autósüldözés közben kidobták, a rendőröknek sikerült azt megtalálniuk.

Közben az autójából kirángatott vajúdó nőt kórházba szállították, de az esetről beszámoló helyi híroldalak arról nem közöltek információt, hogy sikeres volt-e a szülés, és a nő és gyerek milyen állapotban vannak.

Erre kéne ítélni a rablókat:

Két férfi anyák napja alkalmából elektromos stimulusok és egyéb gépi hatások segítségével kipróbálta, milyenek is a méhösszehúzódások, vagyis a szülési fájdalmak. És úgy megbánták, mint a kutya, akit hetet kölykedzett – figyelem, szenvedő férfiak a videóban!

Ajánlott videó