Közélet

Letartóztatták, miután megkéselt egy plüssmacit

Börtönbe kerülhet egy nő, aki egy veszekedés közben konyhakéssel támadt a barátjától ajándékba kapott medvére.

„Bárcsak te lennél!” A rendőrség jelentés szerint ezt üvöltözte a wyomingi Casper városában élő Carly Mara, miközben a plüssállatba mélyesztette a konyhából hozott kést. A Star Tribune beszámolója szerint a nő hirtelen felindulásból követte el a plüssmaci elleni támadást, miután összeszólalkozott a vele éppen szakítani akaró barátjával. A késelés azután történt, hogy a nő egy utolsó találkozót kért a férfitól.

A wyomingi lap beszámolója szerint a pár „se veled, se nélküled” kapcsolatban élt, és tavaly októberben költöztek össze. A nő nem sokkal később közölte párjával, Jason McAlexanderrel, hogy gyereket vár egy másik férfitól, és januárban meg is szülte a kicsit. Februárban Mcalexander már egy másik nővel jött össze, de csak az előző héten közölte Marával egy SMS-ben, hogy szakít vele. A plüssmaci-késeléses találkozó ez után történt, a nő kérésére.

Miután a nő rátámadt a férfitól ajándékba kapott játékra, McAlexandernek sikerült tőle egy kisebb küzdelem után elvenni a kést, majd a fürdőszobába zárta Marát, és kihívta a rendőrséget. A helyi hatóságok testi sértés vádjával indítottak eljárást ellene, és előzetes letartóztatásba helyezték, amelyből ötezer dolláros óvadék kifizetése után szabadult.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik