Közélet

Hármas karambolt okozott a szexuálisan abuzált tehén

A bizarr eset az Egyesült Államokban történt. Az eredmény: két letartóztatás, három totálkáros autó és egy halott szarvasmarha.

Letartóztatták múlt héten a New York állambeli Farmington iskolai körzet egyik volt számítástechnikai karbantartóját, amiért a gyanú szerint közösülni próbált egy tehénnel.

A 31 éves férfi, Reid Fontaine egyik barátjával, Michael H. Jones-szal érkezett a Herkimer nevű településen fekvő tanyára, hogy szexuálisan bántalmazzák az állatot. Egyes hírek szerint Jones feladata az lett volna, hogy megörökítse Reidet aktus közben.

Az biztos, hogy készült felvétel az esetről, mert a farm tulajdonosa korábban biztonsági kamerákat szerelt fel az istállóban: ki akarta deríteni, hogy tehenei miért voltak idegesek és termeltek kevesebb tejet az utóbbi időben.

A két férfi viszont nemcsak emiatt bukott le, a rémült állatnak ugyanis sikerült kereket oldania a két perverz markából és kirontania egy közeli autóútra, ahol hármas karambolt okozott. A balesetet szenvedett sofőrök közül kettőt kórházba szállítottak; az abuzált tehén elpusztult.

Reid a letartóztatása után vasárnap felmondott a munkahelyén. A két férfi ellen helytelen szexuális viselkedés vétsége miatt indult eljárás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik