Közélet

Rendőrt hívott a rendőrre, mert szexelni akart

Mármint nem a rendőr, hanem az "áldozat".

Az 58 éves Maria Montenez-Colon még péntek este tárcsázta a 911-et azzal, hogy vissza akarja kapni a kocsiját. Tekintettel arra, hogy telefonon nem sikerült megbeszélni, hogy ez pontosan mit jelent, kiküldtek hozzá egy járőrt, akinek az elmondása szerint a floridai nő roppant részeg és roppant nyomulós volt.

Állítólag azzal indított, hogy a rendőrt szexinek nevezte és a családi állapota felől érdeklődött, majd – hogy finoman fogalmazzunk – “keringőzni” hívta. Ettől függetlenül a járőrnek annyit sikerült kideríteni, hogy az említett személygépjárművet a nő átíratta a nevelt fia nevére, de most meggondolta magát. Ez nem éppen hatósági ügy, úgyhogy a rendőr figyelmeztette a segélyhívó számmal való visszaélés következményeire, majd távozott.

Azonban egy órán belül a nő ismét tárcsázott, méghozzá azért, hogy panaszt tegyen. Az intézkedő rendőr ezúttal egy kollégájával együtt érkezett, hogy kivizsgálják a reklamáció okát, ami nem volt más, mint a szexuális elutasítás okozta frusztráció. Mivel egyszer már figyelmeztették, a 911 helytelen használata miatt letartóztatták.

Egyébként nem ő az első amerikai, aki láthatóan nem érti, mire való a segélyhívó szám: másfél hónapja egy nagymama sört rendelt, de volt olyan is, aki nyolcvanszor telefonált, mert hamburgert, üdítőt és füvet akart.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik