Közélet

Nyilvános megszégyenítést kapott, mert kutyája egy sírra piszkított

Egymás után osztják meg az emberek az esetet bemutató képet, vitát indítva el arról, helyes-e a netre feltenni egy ilyen felvételt.

Az alább látható fénykép egy Calgaryban található temetőben készült, arról a pillanatról, amikor egy nő kutyája az egyik síron végzi el nagydolgát. A fényképet egy internetes fórumon tette közzé a felvételt készítő ember egyik barátja, nyílvánvalóan azért, hogy nyilvános megszégyenítésben részesítse a nőt. “Remélem az ő sírját is leszarja majd egy kutya. Milyen tiszteletlen egy nő” – írta a posztoló, akinek elmondása szerint a nő nagyon jól tudta, hogy a kérdéses temetőbe nem szabad kutyát bevinni.

Hagyta, hogy a kutyája egy sírra piszkítson, de nem maradt titokban
Fotó: forum.calgarypuck.com

Az eset – mármint a fénykép nyilvánossá tétele – vitát gerjesztett Kanadában arról, hogy helyes-e a nyilvános megszégyenítés módszerét alkalmazni ilyen, és ehhez hasonló esetekben – írta a CBC. A vélemények erősen megoszlanak. Van aki szerint teljesen megérdemelte a felvételen látható nő, hogy tettéért ilyen büntetést kapjon, mások azonban túlzásnak tartják, rosszabb dolognak, mint amit a kutyájának engedett, és úgy gondolják, inkább a rendőrségnek kellett volna elküldeni a felvételt.

Önöknek mi a véleménye a nyilvános megszégyenítésől? Írják meg a kommentekben!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik