Közélet

Négy gyereket zaklathatott a pedofil tanár

A rendőrség 8-12 év közti gyermekkel folytatott fajtalankodás után nyomoz, de ez a szám akár több is lehet – írja a Blikk.

Szerelmes becézgetésekkel és korholásokkal van tele az a párbeszéd, amelyet a pedofíliával gyanúsított csepeli tanár, 34 éves B. Tamás folytatott egy diákjával egy internetes közösségi portálon.

A Blikk birtokába jutott beszélgetésből világossá válik, hogy gyermeket és felnőttet gyengéd érzelmi szálak fűzik össze. Az érzelmes csevegést furcsamód olykor fenyegetésekkel nyomatékosított szidalmak váltják fel, ha a fiatal nem ír helyesen.

A Blikk információi szerint a gyermekrontás miatt letartóztatott nevelő négy 8-12 év közti gyermekkel fajtalankodott, de ez a szám akár több is lehet. Hogy elérje célját, érzelmileg zsarolta őket. A sorozatos gaztettekre akkor derült fény, amikor két gyermek megelégelte a férfi basáskodását, és feldobta a tanárt. A két fiú B. Tamás sportkörébe járt bokszolni, de asztaliteniszre váltottak volna. A nevelő ezután szüntelenül fenyegette a gyerekeket.

Négyrendbeli felügyelete alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak büntette miatt folyik az eljárás a férfi ellen, akit letartóztattak. A gyanút alátámasztották a tanúvallomások, a feljelentés, valamint az ügy orvosi dokumentumai is – magyarázta Póta Péter, a Fővárosi Törvényszék sajtószóvivője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik