Közélet

Így él a tragédia után a soroksári áldozat férje

Miközben a rendőrség a sötétben tapogatózik, egy internetes portál őt magát is megvádolta a gyilkossággal. Kardos Lajos mégis felesége hiányát viseli a legnehezebben.

A volt testépítő bajnok és rendőr nehezen mutatja ki az érzelmeit. Sokan meg is lepődnek azon, mennyire egykedvűen beszél az ügyről. Mintha nem is érdekelné, mi történt a feleségével. Ezért is lett sokak számára gyanús. Pedig közben képtelen túllépni a történteken.

Fotó: Story

“Sokat őrlődöm, nagyon hullámzó a hangulatom. Néha azon kapom magam, hogy ülök az autóban, romantikus zenéket hallgatok, és közben vizesre sírom a gallérom. Különös, hogy az utóbbi hetekben újra tudok Krisztivel álmodni. Utoljára azt, hogy egy szanatóriumban találtam rá, kihoztam onnan, ő pedig azt mondta, terhes. Bár már nem terveztünk több gyereket, erre azt válaszoltam neki: ‘Nem baj, megtartjuk a babát, az a lényeg, hogy te élsz!’ Aztán felébredtem, és még szörnyűbb volt minden. Felfogni azt, hogy már csak az álmomban lehet velem” – mondta Kardos Lajos a BEST magazinnak, és azt is hozzátette: jobb lenne, ha pontosan tudná, mi is történt azon a szeptemberi estén, de lélekben már arra is felkészült, ha soha nem derül ki a teljes igazság. Az ügy mindenesetre nemrégiben új nyomozóhoz került.

Hogy hogyan éli meg felesége hiányát a mindennapokban Kardos Lajos, és kisfia hogyan birkózik meg édesanyja elvesztésével, kiderül a BEST magazin e heti számából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik