Közélet

Fia előtt ölte meg a lift az anyát

A húszéves nőre rácsukódott a felvonó ajtaja, majd elindult felfele, szinte teljesen széttépve a nőt. Mindezt kétéves gyereke szeme láttára.

A szörnyű baleset a Moszkvához tartozó Dmitrov város egyik igencsak lerobbant társasházában történt, amikor Olga Tilinina 2,5 éves fiával, Makszimmal együtt visszatért lakásába egy séta után – jelentette az orosz NTV. A húszéves anya gyerek előtt lépett be a liftajtón, amikor az hirtelen bezáródott, elkapva a nő lábait, és a felvonó elindult felfele, a csapdába esett nővel, akinek annyit még sikerült tennie, hogy fiát arrébb lökte, hogy legalább a gyerek ne kerüljön veszélybe.

Virágok a lift előtt, ahol a húszéves anyuka életét vesztette a szörnyű balesetben
Fotó:NTV

A beszámolók szerint Tilininát a megindult lift szinte teljesen széttépte. Testének egy része a földszinten maradt, fejét teljesen szétzúzta a plafon, testének többi része pedig a liftakna és a kabin között roncsolódott szét. És mindezt végignézte kisfia.

Olga Tilinina gyermekével. Kétéves fia végignézte halálát
Fotó:NTV

Szomszédok azonnal hívták a mentőket, de már nem lehetett semmit tenni a nő életének megmentésére. A ház lakói elmondták: a gyilkos lifttel folyamatosan gondok voltak, és pár órával a tragédia előtt is jártak liftszerelők a házban. A rendőrség nyomozást kezdett az ügyben, és a karbantartók felelőségét is vizsgálják.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik