Közélet

Meztelenül harapdálta egy kamasz arcát az utcán

Az őrjöngő férfit rendőrök lőtték le, miután sehogy máshogy, még sokkolóval sem tudták megállítania.

A 28 éves férfi a floridai Delray Beach közelében kezdett őrült randalírozásba kedden este, egymás után támadva meg embereket, miközben teljesen pucéran rohangált egy széles, kétszer háromsávos út mentén. A rendőrség jellemzése szerint „emberfeletti erővel” rendelkező férfi első áldozata egy nyugalmazott New York-i rendőr volt, akit annyira szétvert, hogy súlyos sérülésekkel kellett kórházba szállítani – írta a Palm Beach Post.

Ezután a majdnem két méter magas és több mint 110 kilós Anesson Joseph egy lakópark bejárata közelében elkezdett üldözni egy férfit és annak tízéves fiát, majd verekedni kezdett egy 18 éves fiúval, akinek az arcát kezdte el harapdálni. A fiatal egy késsel próbált védekezni, de nem sikerült megállítania a meztelenül őrjöngő férfit, akit a kiérkező rendőrök hiába próbáltak szavakkal lenyugtatni.

A The Colony nevű lakópark bejárata, ahol a rendőrök lelőltték a pucér őrjöngőt
Fotó:Google Street View

Végül a rendőrség közlése szerint a férfi rájuk rontott. Ekkor elektromos sokkolóval próbálták megállítani, de az teljesen hatástalan volt, így az egyik rendőr háromszor rálőtt. Egy golyó a felsőtestét, két másik a lábát találta el. Kórházba szállították, de már nem lehetett megmenteni az életét. A férfi lelövéséről készült videót erős idegzetű olvasóink erre a linkre kattintva tudják megnézni.

A Palm Beach Postnak nyilatkozó rendőrök azt mondták, hogy egyelőre még nem lehet tudni, hogy a férfi halálát a lövések okozták-e, vagy valamilyen egészségügyi probléma. A lapnak nyilatkozó helyi seriff elmondása szerint „teljesen egyértelmű, hogy kábítószer hatása alatt állt” és attól kezdett meztelen őrjöngésbe. Toxikológiai vizsgálat még nem volt.

Anneson Jospeh – “emberfeletti erővel” támadt meztelenül járókelőkre és emberekre 
Fotó:WPTV

A férfi apja közben nyilatkozott a WPTV televíziónak, és teljesen meg volt döbbenve fia tette miatt. Az apa elmondása szerint Anneson Jospeh jó gyerek volt, soha sem volt semmi probléma vele, és olyannak ismerték, aki soha nem követne el ilyen tettet. Anes Joseph állította: fia soha nem drogozott, nem volt még soha dolga a rendőrséggel, és mentális problémái sem voltak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik