Közélet

Félmilliót adna a rendőrség az ózdi gyilkosért

Az ismeretlen támadó egy 82 éves asszonyt vert halálra.

Ötszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség az ózdi gyilkosság ügyében. Az esetről most sem közöltek részleteket, hivatalosan csak annyit tudni, hogy a tettes saját otthonban vert halálra ez idős asszonyt január 31-re virradóan. Az eset Szenna városrészben történt, az áldozat pedig egy 82 éves nő.

A hvg.hu helyszíni tudósítója korábban úgy értesült, az asszony homlokán volt egy hosszú vágott seb. Otthonát állítólag teljesen felforgatták, gyilkosa valószínűleg ékszereket és pénzt kereshetett.

Az ügyben emberölés miatt folyik az eljárás. A rendőrség kéri, aki a bűncselekménnyel, illetve a támadó személyével kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, tegyen bejelentést.

Pontos adat és megapozott gyanú

A díjkitűzés összegét annak szokták kifizetni, aki a tettes személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az illető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik és ismereteit az eljárás alatt ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi, a nyomravezető személyét pedig bizalmasan kezeli.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik