Közélet

Visegrádi akció – elengedték a 11 embert

A rendőrség szombaton ütött rajta a társaságon egy visegrádi vendéglőben.

Továbbra is ismeretlen tettes ellen nyomoz a rendőrség abban az ügyben, amellyel kapcsolatosan egész hétvégén rendőri akció zajlott Visegrádon – mondta el kérdésünkre az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője, Kovács Viktória. A rendőrség azonban ennél többet egyelőre nem mond, részleteket nem közölnek arról, pontosan miért is akcióztak az egyenruhások a településen.

Ahogy arról beszámoltunk, szombaton és vasárnap is egyenruhásokat irányítottak Visegrádra. A Hír24 információi szerint a Terrorelhárítási Központ emberei is megjelentek, egy út menti vendéglőben ütöttek rajta több emberen, csuklyát húztak a fejükre, így hozták ki őket az épületből. Hogy pontosan mi történt, nem tudni, ám az ott élők információi szerint a helyiek korábban lövést hallottak.

Vasárnap az ORFK kérdésünkre megerősítette, hogy szombaton a TEK is részt vett az akcióban. Összesen 11 embert állítottak elő. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda indított nyomozást lőfegyverrel, lőszerrel való visszaélés miatt, ismeretlen tettes ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik