Közélet

A TEK-esek is megszállták Visegrádot

A településen tovább zajlik a rendőri akció, összesen 11 embert állítottak elő, elszámoltatás jelenleg is tart. Nyomozás  indult lőfegyverrel, lőszerrel való visszaélés miatt, ám egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Lövés dörült?

Állampolgári bejelentésre rendőri akció zajlik Visegrádon – szombaton még  mindössze ennyit közölt az Országos Rendőr-főkapitányság a településen zajló eseményekről. A Hír24 információi szerint a Terrorelhárítási Központ emberei is megjelentek, egy út menti vendéglőben ütöttek rajta több emberen, csuklyát húztak a fejükre, így hozták ki őket az épületből. Hogy pontosan mi történt, nem tudni, ám helyszíni információk szerint a helyiek korábban lövést hallottak.

Értesüléseink szerint a rendőrök gyakorlatilag „tábort vertek” a helyszínen, éjjel is dolgoztak, átfésülték a közeli erdőt, és vasárnap is több rendőrségi kisbuszt látni.

Tizenegy előállott

Kerestük az Országos Rendőr-főkapitányságot az ügyben. Kovács Viktória, szóvivő kérdésünkre megerősítette, továbbra is nyomozási cselekmény zajlik a településen, és szombaton felkérésükre a TEK is részt vett az akcióban. Összesen 11 embert állítottak elő, az érintettek elszámoltatása folyamatban van.

Az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomoz lőfegyverrel, lőszerrel való visszaélés miatt, egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Bővebb tájékoztatás csak később várható.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik