Közélet

Szexi névért perel egy nő

Ughy Márton

2014. 01. 30. 06:14

Szó szerint: arra kéri a bíróságot, hogy egyik keresztnevét "Sexy"-re változtathassa.

Korábban a témában:

Az ohioi Sheila Ranea Crabtree egész életében utálta első keresztnevét – olyannyira, hogy reflexből szobafogsággal bünteti 15 éves lányát, ha a szemtelen kölyök Sheilának meri szólítani. A legtöbben egyelőre Raneanek hívják, azonban a nő reményei szerint néhány héten belül a jog is elismeri, amit ő szíve mélyén már régóta tud: Sexy, és nem Sheila a valódi neve.

Egy csomó Victoria’s Secret ruhát hordok és a férjem folyton szexinek hív” – magyarázta a nő. “Azért akarom a Sexyt, mert olyan, mint a személyiségem. Imádok merésznek lenni, szórakozni és csomóféle dolgot csinálni.

De ha az előbb felsoroltak valakit nem győztek volna meg, elég indok már az is, hogy mennyire gyűlöli a Sheilat. “Egyike azon neveknek, amit nem tudok elviselni. Utálom a tényt, hogy megátkoztak vele. Az anyukámtól kaptam a középső nevem és apám adta a csúnya nevem.

S bár jogilag már minden lépést megtett, nekünk van egy olyan érzésünk, hogy egy családterápia sem ártana. A bíróság egyébként február 11-én dönt a szexi név ügyében. “Ha nem engedik a Sexyt, akkor a Sparkle-t szeretném” – ez utóbbi szikrát, csillámlást jelent, amin a történetet ismerve meg se lepődünk.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

View of the Cerro Azul, in the Serrania La Lindosa -which had been declared Protected Archaeological Site of Colombia last May- in the Amazonian jungle department of Guaviare, Colombia, on July 2, 2018. 
Both the Serranias of Chiribiquete and La Lindosa had been closed to outsiders for many years during the armed conflict and are now opening up to scientific research.  / AFP PHOTO / Diana Sanchez

Egy lépésre vagyunk az összeomlástól

Kommentek

Pusztazámor, 2012. május 24.
A Pusztazámori Regionális Hulladékkezelő Központ lerakójának tetején ürít egy kukásautó. A Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. kukásautói szállítják a Budapesten keletkezett szemét egy részét a telepre.
MTI Fotó: Máthé Zoltán
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.