Közélet

Szexi névért perel egy nő

Szó szerint: arra kéri a bíróságot, hogy egyik keresztnevét "Sexy"-re változtathassa.

Az ohioi Sheila Ranea Crabtree egész életében utálta első keresztnevét – olyannyira, hogy reflexből szobafogsággal bünteti 15 éves lányát, ha a szemtelen kölyök Sheilának meri szólítani. A legtöbben egyelőre Raneanek hívják, azonban a nő reményei szerint néhány héten belül a jog is elismeri, amit ő szíve mélyén már régóta tud: Sexy, és nem Sheila a valódi neve.

Egy csomó Victoria’s Secret ruhát hordok és a férjem folyton szexinek hív” – magyarázta a nő. “Azért akarom a Sexyt, mert olyan, mint a személyiségem. Imádok merésznek lenni, szórakozni és csomóféle dolgot csinálni.

De ha az előbb felsoroltak valakit nem győztek volna meg, elég indok már az is, hogy mennyire gyűlöli a Sheilat. “Egyike azon neveknek, amit nem tudok elviselni. Utálom a tényt, hogy megátkoztak vele. Az anyukámtól kaptam a középső nevem és apám adta a csúnya nevem.

S bár jogilag már minden lépést megtett, nekünk van egy olyan érzésünk, hogy egy családterápia sem ártana. A bíróság egyébként február 11-én dönt a szexi név ügyében. “Ha nem engedik a Sexyt, akkor a Sparkle-t szeretném” – ez utóbbi szikrát, csillámlást jelent, amin a történetet ismerve meg se lepődünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik