Közélet

“Megdöglesztünk, aberrált gyermekmolesztáló”

börtön (börtön, )
börtön (börtön, )

Fenyegetik a börtönben a gyermekeiket a gyanú szerint megkínzó és megerőszakoló szigetszentmiklósi szülőket, K. Rudolfot és feleségét a Blikk információi szerint. A lapnak egy a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetből nemrég szabadult rab beszélt a bent történtekről.

Ha a folyosón végigmennek, beszólnak nekik: „Jobb, ha megcsinálod magadat, mert mi döglesztünk meg, aberrált gyermekmolesztáló” – mondta az újságnak az egykori fogvatartott. A börtönőrök állítólag vigyáznak rájuk és hasonló bűncselekményekért elítélt rabokkal zárták őket egy cellába.

A beszámoló szerint az apa a sétákon, melyekre külön kísérik el, „lesütött fejjel ballag, mint egy robot”. Panaszt eddig nem tett a fenyegetések miatt. A házaspár másik tagjáról, nincs konkrét hír, de számíthat megtorlásra, mert a nők a gyermekek ellen vétő rabtársaikat nagyon kegyetlenül megbüntetik – írja a lap.

A büntetés-végrehajtás szerint igyekeznek úgy csoportosítani az elítélteket, hogy a lehető legkisebb legyen a konfliktusok esélye. Hivatalosan nincs tudomásuk a terrorizálásról.

A Blikk emlékezetet, hogy K. Rudolf és felesége legalább 8 évig kínozta, verte és szexuálisan molesztálta nyolc-, kilenc- és tízéves gyermekeiket, akik nevelőszülőkhöz kerülve mesélték el, mi zajlott otthonukban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik