Közélet

Öngyilkos lett a novemberben eltűnt volt iskolaigazgató

Pálfi Rita

2014. 01. 28. 17:24

A debreceni férfi tavaly pár nap után előkerült. A hajdupress.hu meg nem erősített információi szerint vonat elé ugrott.

Korábban a témában:

Ahogy arról korábban beszámoltunk a debreceni Tóth Árpád Gimnázium volt igazgatója tavaly november 18-án tűnt el. Másnap épségben megtalálták. A tanárként dolgozó férfi eltűnését azzal magyarázta, hogy időre volt szüksége, mint mondta “általam jól ismert erdőspusztai erdőket, tavakat, mezőket, gyermekkorom helyszíneit jártam végig. Hozzátette, hogy mikor letisztultak benne a további lépések, hazajment – számára – teljesen magától értetődő módon.

A hajdupress.hu nem hivatalos forrásból úgy tudja, hogy ő volt az a férfi, aki hétfő este Debrecen és Nagycsere között egy vonat elé vetette magát.

A család ezt a közleményt juttatta el szerkesztőségünkbe:

„2014. január 27-én, hétfőn este, 42 éves korában, tragikus körülmények között elhunyt Szilágyi Szabolcs, a debreceni Tóth Árpád Gimnázium volt igazgatója. A sajtóban ezzel kapcsolatban már megjelentek az első híradások és megérkeztek az első reagálások is. A gyászoló család ezúton szeretné megköszönni az együttérző hozzászólásokat mindenkinek, akár ismerték személyesen Szilágyi Szabolcsot, akár nem, egyúttal határozottan elutasítja mindazokat a megnyilvánulásokat, amelyek Szilágyi Szabolcs halálával kapcsolatban bármilyen találgatásokat, rosszindulatú megjegyzéseket tartalmaznak. Felhívjuk a sajtó képviselőit, a híreket olvasó közönséget, és minden jóérzésű embert, hogy tartsák tiszteletben a család érzéseit ezekben a nehéz órákban. Ezúton tudatjuk, hogy a család az emlékezés és a gyász napjait szűk körben szeretné megtartani, a továbbiakban pedig semmilyen formában nem kíván egyetlen sajtóorgánumnak sem nyilatkozni, valamint egyetlen hírre sem reagálni Szilágyi Szabolcs halálával kapcsolatban.”

Öngyilkos tanár (öngyilkos tanár)
Forrás: Facebook

A Debreceni Egyetem Brit Kultúra Tanszéke kedden este Facebook-oldalán közölte a szomorú hírt.

“Fájó szívvel tudatjuk, hogy Szilágyi Szabolcs, volt fő állású, majd óraadó kollégánk, a TÁG volt igazgatója 2014. jan. 27-én tragikus hirtelenséggel elhunyt. Emlékét megőrizzük. Nyugodjék békében”.

 

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Vote YES near Vote NO posters seen in Dublin's city center advocating repeal and calling for retention of the Eighth Amendment of the Irish Constitution - a referendum fixed for May 25th.
On Thursday, May 10, 2018, in Dublin, Ireland. (Photo by Artur Widak/NurPhoto)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.