Közélet

Frontális karambol Tolnában

havazás - buszmentés (havazás)
havazás - buszmentés (havazás)

Frontálisan ütközött egy személyautó és egy autóbusz Tolna megyében, Dombóváron pedig egy utasokat szállító busz csúszott árokba. Úgy tudni, senki nem sérült meg.

Az autó és a busz Nagydorog külterületén, a 63-as számú főúton. A balesetben az előzetes információk szerint senki sem sérült meg, de az utasok beszorultak a buszba. A helyszínre riasztott paksi tűzoltók kimentették az utasokat, akik egy közeli étteremben melegednek, amíg a mentesítő járat meg nem érkezik a helyszínre. A műszaki mentés és a helyszínelés idejére forgalomkorlátozásra kell számítani az érintett útszakaszon.

Dombóváron egy utasokat szállító autóbusz csúszott árokba, a balesetben senki sem sérült meg. A helyszínre a dombóvári hivatásos tűzoltókat riasztották. A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Reggel óta esik a hó Nyugat-Magyarországon, a közlekedés jelentősen lelassult, több autó árokba borult. A térségben 20 centi friss havat várnak, a helyzetet hófúvás nehezíti. Összefoglalónkat ide kattintva olvashatja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik