Közélet

Nőket gyilkolt, és megette egyikük macskáját a konstanzi rém

Szemeteszsákkal fojtotta meg idős áldozatát, majd megsütötte, és krumplipürével fogyasztotta el annak cicáját.

Tényleges életfogytiglani börtönbüntetésre ítélt a német bíróság egy 33 éves, Konstanzban élő férfit. Daniel S. először idős szomszédjával végzett: műanyag zsákot húzott az asszony fejére, és megfojtotta, majd egy baseball ütővel agyonverte a hölgy macskáját. Az állatot ez után megsütötte, és megette, köretnek pedig egy kis burgonyapürét készített hozzá. A rendőrség mindezt onnan tudja, hogy Daniel S. mindent rögzített a telefonja videokamerájával, 2012 januárjában.

A kétgyermekes családapa fél évvel később gyilkolt újra: 50 éves szeretőjét belefojtotta a saját fürdőkádjába. A bűncselekményekre mégis csak 2013 februárjában derült fény, amikor a férfi megerőszakolta két nőismerősét. „Ha nem teszitek azt, amit mondok, úgy jártok, mint a macska” – fenyegette újabb áldozatait Daniel S. nyilatkozta a The Local című lap német kiadásának Otto Roding, államügyész.” Valószínűleg mindkét nőt megölte volna, ha egyiküknek nem sikerül megszöknie, és értesíteni a rendőrséget” – tette hozzá Roding.

Daniel S.-t csütörtökön ítélte el dél Baden-Württembergbírósága, gyilkosság, nemi erőszak, bántalmazás, súlyos testi sértés, és testi épség súlyos veszélyeztetése miatt. Az életben maradt áldozatok, a tárgyalás alatt végig rettegtek, hogy a férfi egyszer kiszabadulhat majd, és bosszút állhat rajtuk, ám a bíró élete végig rács mögé dugta a pszichopatát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik