Közélet

Brutális baleset Pápánál

Helyszineles(1)(960x640).jpg (helyszínelés, )
Helyszineles(1)(960x640).jpg (helyszínelés, )

Frontálisan ütközött két autó szombat este Pápa és Pápakovácsi között, a balesetben többen súlyosan megsérültek, egy fiatal férfi meghalt. Az utat lezárták.

Az elsődleges információk szerint két személyautó ütközött össze a 8402-es úton Pápa és Pápakovácsi között, mindkét kocsi az árokban kötött ki. A balesetben összesen ketten szenvedtek súlyos sérülést: egy 21 éves férfi, akit súlyos végtagtörésekkel az ajkai, és egy 15 éves lány, akit súlyos fejsérüléssel a pápai kórházba vittek. Egy 19 éves fiatalember életét pedig már nem tudták megmenteni a mentők.

Gyászos volt az elmúlt 24 óra a közlekedésben. A Pest megyei Kartalon ketten megsérültek, amikor két személyautó összeütközött szombat délután. A karambolt vélhetően az a sofőr okozta, aki az ütközést követően a rendőrök kiérkezése előtt kiszállt a kocsijából, és ismeretlen helyre távozott -, az egyik jármű sofőrje a baleset után elhagyta a helyszínt.

Az M3-as autópályán egy 90 éves férfi sérült meg súlyosan. A sztráda Nyíregyháza és Őr közötti szakaszán: áttörte a szalagkorlátot és a szemközti sávnál az árokba borult. Baracskánál egy 50-60 év körüli férfi vesztette életét, miután eddig ismeretlen okból a peronról a vasúti sínekre esett, és elgázolta egy személyvonat.

Szombatra életét vesztette a Sopronban történt péntek esti frontális karambol egyik sérültje. A balesetet okozó jármű vezetője ittasan és jogosítvány nélkül vezetett. Sopronból Ágfalva felé haladt, eközben áttért a bal oldali sávba és ott összeütközött a szemből érkező járművel. A 38 éves soproni férfi ezután kiugrott az autójából és segítségnyújtás nélkül elmenekült a helyszínről. A rendőrök negyed óra alatt elfogták.

Péntek este három magyar vesztette életét egy ausztriai autópályán. Hét ember utazott egy Ford kisbuszban, amikor Gálos (Gols) térségében összeütköztek egy román kamionnal. Hárman a helyszínen meghaltak, három másik embert az eisenstadti kórházba szállítottak a mentők. A kamion sofőrje sértetlenül megúszta a balesetet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik