Közélet

Idős turistát mentettek Budán

tuzolto-auto(960x640)(4).jpg (tűzoltóautó, )
tuzolto-auto(960x640)(4).jpg (tűzoltóautó, )
Az idős nőt 200 méteren erdőben majd átadták a mentőknek. Kórházban van az a helyszínre siető önkéntes tűzoltó is, aki út közben megsérült.

Bajbajutott kirándulót mentettek a fővárosban. A turista szombaton, kora délután szenvedett balesetet a budai Csúcshegyen. Kisdi Márk Máté az eset kapcsán arról tájékoztatott, az Országos Mentőszolgálat fordult hozzájuk, hogy segítsenek lehozni az érintett személyt. Az idős asszonyt 200 méteren át vitték az erdőben, majd átadták a mentőknek.

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hozzátette: a hivatásos állomány tagjai mellett a solymári önkéntes tűzoltók és a polgárőrök is vonultak a helyszíne, ám egyik kocsijuk – egy civil autó – út közben karambolozott. Egyikük -egy önkéntes tűzoltó – megsérült a balesetben, beverte a fejét, a mentők őt is kórházba vitték, ám vélhetően még ezen a napon kiengedik.

A rendőrség a karambol kapcsán közölte, a két kocsi eddig ismeretlen okból ütközött össze Solymáron, a Vasút utcában.A helyszínelés idejére teljes útzárat rendeltek el az érintett útszakaszon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik