Közélet

Megkínozta és félholtra verte apját egy zalai fiatal

bilincs (bilincs, )
bilincs (bilincs, )

Seprűnyéllel ütötte, megvágta a nyakát, kis híján levágta az idős ember fülét és az arcát is összekaszabolta. Ezek után pedig hagyta szenvedni.

Vádemelést javasol a rendőrség egy 26 éves fiatal ellen, aki rátámadt saját apjára Letenyén. Az eset még nyáron történt, ám csak most, a nyomozás befejeztével derült fény a történtekre.

Eszerint a tettes egy seprűnyéllel rontott neki saját apjának, majd egy tompa élű késsel megvágta a nyakát. Emellett összekaszabolta a férfi arcát és kis híján levágta a fülét is. Ezután egyszerűen magára hagyta 60 éves áldozatát. Végül a szomszédok értesítették a mentőket, akik súlyos állapotban vitték kórházba a sérültet.


A törött seprűnyél (police.hu)

A nagykanizsai rendőrök fogták el a támadót nem sokkal később. A fiatal kihallgatásán mindent beismert. Azt mondta a nyomozóknak, összeszólalkozott az édesapjával és eldurvult a vita. Azzal védekezett, hogy csak két pofont adott és egyéb részletekre nem emlékszik.

Az idős férfi arról beszélt az egyenruhásoknak, hogy a bántalmazás utáni nap arra kérte fiát, hogy hívjon hozzá mentőt, de gyermeke ezt nem tette meg, inkább elment otthonról.

A rendőrség különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés miatt javasol vádemelést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik