Közélet

Meztelen férfi szorult egy mosógépbe

mosógép (mosógép)
mosógép (mosógép)

A tűzoltók nagymennyiségű olívaolaj segítségével szabadították ki a 20 éves férfit.

A terv sikerült, csak nem éppen úgy, ahogy a 20 éves ausztrál fiatalember szerette volna, szombat este, Ausztráliában. Az ötlet az volt, hogy pikáns meglepetést okoz barátnőjének: teljesen meztelenül elbújik valahol a lakásban és majd teljesen váratlanul előugrik.

Valamiért úgy gondolta, hogy a felültöltős mosógép lesz a legjobb búvóhely, úgyhogy levetkőzött és bemászott. Meglepetést azonban nem csak a lánynak, hanem magának is sikerült okoznia: mivel beszorult és sehogy sem sikerült kimásznia. A mentők, a tűzoltók majd később a speciális mentők is megjelentek a lány lakásában, a Melbourne-től északra fekvő Mooroopna városában – írja a BBC.

A mentőcsapatoknak 20 percbe került mire kiszabadították a meztelen fiút szorult helyzetéből, méghozzá úgy, hogy olívaolajat használtak síkosítónak. „Csak egy játék volt, ami rosszul sült el” – nyilatkozott megértően a mentőcsapatot irányító Michelle De Araugo őrmester. „szegény fiatalember nagyon szégyelli magát” –tette hozzá. Kollégája azonban nem győzte hangsúlyozni, hogy mennyire veszélyes lehet a háztartási eszközök nem rendeltetésszerű használata. „A tanácsom az lenne, hogy semmiképpen ne másszunk be háztartási gépekbe, mert rengeteg, váratlan baleset történhet, amint ez a hétvége is bebizonyította.” Valami lehet benne, hiszen még alig kezdődott el az év máris a második mosógépbe szorulásnál járunk: mint írtuk, néhány napja Amerikában történt hasonlós eset. Vigyázzanak magukra!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik