Élet-Stílus

Bújócskázás közben a mosógépbe szorult egy tizenegyéves

A kétségbeesett kislányt csak a tűzoltók tudták kimenteni szorult helyzetéből.

Túlságosan is nyerni akart az a tizenegyéves Salt Lake Cityben élő kislány, akit a minap a tűzoltóknak kellett kimenteniük a család mosógépéből. A kislány, akinek nevét édesanyja kérésére nem tették közre, nővérével és unokatestvéreivel bújócskázott, és elhatározta, hogy mindent megtesz, hogy megnyerje a játékot.

Mivel a családi mosógépbe bújt, ahol senki sem kereste, a játékot megnyerte, csakhogy a búvóhelyéről ezután se tudott előmászni. Beszorult. A játékban résztvevő többi gyerek először viccesnek találta a lány szorult helyzetét, később aztán jégkockával, vajjal, sőt mogyoróvajjal is próbálták kiszabadítani. Mindhiába. Ezután hívták a lány édesanyját, Nicole Rhoadest, aki később a KSTU TV-nek elmondta, először nagyon megijedt, amikor látta mi történt gyermekével.

“Sehogy se tudtuk kiszedni onnan, és nagyon rémült is volt, ezért egy idő után feladtuk, és inkább riasztottuk a hatóságokat” – mesélte. A helyszínre tűzoltók siettek, akiknek sikerült eltávolítaniuk a mosógép feletti szárítót, így a gyerek már könnyen ki tudott kászálódni rejtekhelyéről. “Nagyon megijedt, de ezt leszámítva szerencsére nem esett semmi baja” – tette hozzá az édesanya, aki elmondta, nem haragszik a lányára, de reméli, hogy ez jó lecke volt számára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik