Közélet

Csomagtartóba zárták rokonai a részeg férfit

csomagtartó (autó, csomagtartó, )
csomagtartó (autó, csomagtartó, )

Aztán ők is felöntöttek a garatra, és megfeledkeztek róla.

Jó, ha óvatos az ember, aki a tudatmódosítás öntudatlanságig vezető útjára készül lépni. Vagyis: csak olyanok társaságában igyuk magunkat pocsolya részegre, akikben teljesen megbízunk. Akikről úgy gondoljuk, nem fotóznak, videóznak minket vállalhatatlan pozitúrákban, nem firkálnak, tetoválnak semmit az arcunkra, vagy nem zárnak be egy autó csomagtartójába, mint a 24 éves spanyol férfit a cimborái és rokonai.

Újév délelőttjén hívta a rendőrséget, egy férfi Santa Cruz de Tenerife szigetén, hogy a szomszédja autójából dörömbölés és kiabálás hallatszik – írja a The Local spanyol kiadása. Mire a rendőrök kiértek semmi sem hallatszott az autóból, sőt a dörömbölésre sem válaszolt senki. A csomagtartót végül tűzoltók nyitották fel, a benne talált, lepedőbe csavart fiatalembert pedig a mentők vették kezelésbe. A diagnózis szerint nem volt semmi baja, azon kívül, hogy még mindig nagyon be volt rúgva. Nem emlékezett, hogy pontosan mikor zárták be, csak emlékfoszlányai voltak arról, hogy a testvérével, az unokatestvérével és egy barátjukkal kezdtek italozni szilveszter éjjelén. Valószínűleg ők „helyezték biztonságba, a túl hamar öntudatlanná váló ivócimborát, csakhogy később maguk is hasonló állapotba hozták magukat, így megfeledkeztek a csomagtartóba zárt társukról. Az ügynek, mivel a fiatalember nem tett feljelentést nem lett folytatása.

Nem úgy annak a 27 éves anyának esetében, aki a lakását zárta rá hároméves lányára, és elindult, hogy folytassa a szilveszteri bulit újév reggelén, a spanyolországi Fuengirola városban. Szintén a szomszéd értesítette a rendőrséget, amikor felfedezte a lakásban magányosan síró gyermeket. A nőt letartóztatták – teszi hozzá a lap.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik