Közélet

Videón a lövöldöző budapesti trafikrabló

Trafik (Trafik)
Trafik (Trafik)

Fegyverrel követelte a bevételt egy zuglói nemzeti dohányboltban a maszkos támadó.

Kirabolt egy dohányboltot szombat este Budapesten egy férfi, egy lövést is leadott – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata.

Szombat este a XIV. kerületben a Thököly úton egy férfi egy nemzeti dohányboltban fegyverrel vagy annak utánzatával megfenyegette az eladót, követelve a bolt bevételét. Eközben adott le egy lövést, de sérülést nem okozott. Az eladó átadta a bevételt, a rabló ezután elmenekült.

A rendőrség eddigi ismeretei szerint az ismeretlen tettes ötven év körüli férfi, sötét ruhát viselt, arcát maszkkal takarta el.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható személyt felismeri, jelenlegi tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Budapesti Rendőr-főkapitányságot a 06-1-443-5000 telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), a 107, vagy 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Olvasói sztorik