Közélet

Kilométereken át vonszolta a vonóhorogba akadt férfit

A szerencsétlenül járt 38 évest kemény mínuszokban húzta végig egy jeges és murvás úton egy kisteherautó.

A majdnem három kilométeren át vonszolt Rodney Gosukot egy autós találta meg az alaszkai Togiak település közelében, egy országúton – írta az Anchorage Daily News. Az úton fekvő férfin nem volt nadrág, kabát és ing sem – mondta el a helyi rendőrség szóvivője. Beth Ibsen elmondása szerint Gosuk azután került szinte teljesen meztelenül az útra, hogy egy kisteherautó véletlenül magával vonszolta a jeges és murvás úton.

Gosukot a kisteherautó sofőrje a hátsó ülésen találta. Ibsen elmondása szerint a részeg férfit valakinek a segítségével szedte ki a nő az autójából, és Gosuk a jármű mögött állt, amikor a meg nem nevezett nő elindult. A 38 éves férfi ekkor megpróbált belekapaszkodni a platóba, és ekkor akadt bele ruhája a vonóhorogba.

A szóvivő elmondása szerint a férfit 2.7 kilométeren át vonszolta magával a jármű egy jeges és murvás úton. A hőmérséklet akkor majdnem mínusz tíz Celsius-fok volt a környéken. Az esetről szóló cikkben az nem szerepel, hogy Gosuk mennyi ideig feküdt az úton, mire rábukkant az őt az úton megtaláló autós.

A férfit Anchorage egyik kórházába szállították, ahol zúzódások és horzsolások miatt kezelik. Az esetet még vizsgálja a helyi rendőrség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik