Közélet

Halott prostikkal szexelt egy egyetemista

Kettő utcalányt is felakasztott, majd meggyalázta holttesteiket. Halálbüntetést kapott.

A 23 éves kínai fiatal az esetről szóló beszámolók szerint azért szedett fel egy prostituáltat, hogy oldja a rossz tanulmányi eredményei miatt kialakult stresszt – jelentette a Shanghaiist. a csak Lee néven azonosított egyetemista bevallotta, hogy régóta fantáziált a nekrofíliáról, és az utcalánnyal eltöltött éjszaka után úgy döntött, hogy a valóságban is kipróbálja, milyen érzés lehet.

A nővel eltöltött éjszaka utáni reggelen felakasztotta a nőt, majd a holttestet otthonába szállította, ahol meggyalázta a holttestet, amelyet később feldarabolt és a kertben földelt el. Tette örömmel tölthette el, mert pár hét múlva ugyanezt tette egy másik prostituálttal.

Az esetről szóló cikk azt nem részletezi, hogy az egyetemista végül hogyan bukott le az idén tavasszal elkövetett gyilkosságok után. A Shangahiist csak annyit ír, hogy a kínai sajtó által felkapott ügyben pénteken már ítélet is született egy fellebbviteli bíróságon és az egyetemistát halálra ítélték a gyilkosságok miatt, miután beszámíthatónak nyilvánították. Valamint nyolcvanezer jüanos kártérítést is kell fizetnie a megölt nők családjainak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik