Közélet

Karácsonykor akarta kiirtani a családját

Connie Villa (gyilkosság, késelés, méreg, rendőrségi fotó, )
Connie Villa (gyilkosság, késelés, méreg, rendőrségi fotó, )

Négy lányával, volt férjével és magával is végezni akart az asszony.

Karácsonyi ebédre hívta magához volt férjét, december 25-re Connie Villa az arizoniai Casa Grande városában. Ám amint a férfi belépett a ház ajtaján, 35 éves volt felesége egy késsel esett neki és több helyen megsebesítette. Adam Villának sikerült elmenekülnie az őrjöngő asszony elől és mobiljáról hívni a rendőrséget – írja az abc news.

Connie Villa
(fotó: Casa Grande Police Department)

Mire a járőrök a házhoz értek, a nő bezárkózott, így be kellett törniük az ajtót. Az asszonyt késsel a kezében találták, testét vér borította, több helyen is megsebesítette magát. A házban megtalálták az asszony három fiatalabb lányát is, a 3, 5, és 8 éves gyermekeken azonban nem voltak külső sérülések. Később egy emeleti fürdőszobában megtalálták a negyedik, tizenhárom éves lányt is, ő azonban akkor már halott volt.

A nőt és a lányokat is kórházba szállították, ahol kiderült, hogy a gyermekek szervezetében ópium származékok vannak. A rendőrség azt gyanítja, hogy a nő megpróbálta megmérgezni őket, mielőtt végez a volt férjével és magával is.

Bár a három fiatalabb testvér Adam és Connie Villa közös gyermeke, az elhunyt legidősebb nővér az asszony első házasságából származott. A rendőrség jelenleg a boncolás eredményére vár, hogy kiderüljön, mi volt a halála pontos oka. A nőt egyelőre egy gyilkossággal és négy gyilkossági kísérlettel vádolják, de még folyik a nyomozás.

Az életben maradt gyermekeket Adam Villa családjának felügyelete alá helyezte a bíróság, míg a féri elhagyhatja a kórházat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik