Közélet

Levágott fejet adott karácsonyi ajándéknak

A 18 éves fiú kalapáccsal ölte meg nagynénje barátját, majd levágott fejét ajándékként nő ágyán hagyta.

A fiatal karácsony első napján hajtotta végre a gyilkosság egy Chicagóban lévő házban, ahol nagynénjével és a nő barátjával élt együtt – közölte a CBS Chicago. Alexis Valdez az ügyészség közlése szerint azután ölte meg a 41 éves férfit, hogy több veszekedés után arra kérték, hogy költözzön el. A 18 éves fiatalt azért akarták kidobni a lakásból, mert nem volt hajlandó dolgozni és segíteni a számlák kifizetésében.

Valdez december 25-én reggel több kalapácsütéssel ölte meg Silvestre Diaz-Hernandezt az alagsori lakásban, majd egy konyhakéssel levágta a holttest fejét. A beszámolók szerint ezután megcsonkította a fejet: levágta a fülét és az orrát, valamint kiszúrta a szemeit. Ezután a levágott fejet nagynénje ágyára rakta, elmondása szerint “karácsonyi ajándéknak”.

A gyilkosság után kihívta a rendőrséget, közölve velük, hogy egy holttest van a lakásban. Amikor a segélyhívó megkérdezte, hogy próbálkozott-e újjáélesztéssel, a fiú a a CBS beszámolója szerint elnevette magát, és közölte, hogy a holttestnek nincsen feje. A rendőrség közlése szerint a fiú csupa vér volt, amikor a rendőrök kiérkeztek a házhoz, és bevallotta, hogy ő ölte meg Diaz-Hernandezt, majd kijelentette: nagynénjét is megölte volna, ha a nő hazaérkezett volna.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik