Közélet

Kate Middletonnak képzelte magát az ámokfutó

Mielőtt felborult, 80 kilométeren át hajtott a menetiránnyal szemben, egy egyirányú útszakaszon.

Nyolcvan kilométeren át hajtott a forgalommal szemben, egy egyirányú útszakaszon egy zavart elméjű, 44 éves nő Új-Zélandon. Szerencsére az út kihalt volt, nem ütközött össze senkivel, s amikor végül egy táblának csapódva felborult, szinte sértetlenül megúszta. A kiérkező mentőknek, a láthatóan zavart tudatú nő azt mondta nem érhetnek hozzá, mert ő a királyi család tagja, a neve Kate Middleton.

„A rendőrség december 26-án, a reggeli órákban kapott figyelmeztetést, hogy egy autó a menetiránnyal szemben halad egy egyirányú útszakaszon Új Zéland Taranaki nevű régiójában” – mondta el a Constable Grant Kennard a rendőrség rangidős tisztje egy helyi lapnak. „Hihetetlen szerencse, hogy nem jött senki sem szemben, és az is, hogy amikor végre rákanyarodott a főútra és felborult, sem esett komolyabb baja. Egy szabályosan közlekedő autó éppen csak ki tudta kerülni” –tette hozzá.

Ő mondta el a lapnak azt is, hogy a nő a brit trónörökös, Vilmos herceg feleségének, Kate Middletonnak képzeli magát. A rendőrség szerint a nő nem ülhetett volna volán mögé az elmeállapota miatt, de várnak a pszichológiai vizsgálat eredményére, melyből kiderül vádat kell-e emelniük ellene.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik