Közélet

Mellkason szúrtak egy nőt szenteste a nyílt utcán

keseles(960x640)(2).jpg (késelés)
keseles(960x640)(2).jpg (késelés)

Épp az éjféli miséről ért haza, amikor saját háza kapujánál rárontott a támadó.

Az esetről az asszony gyermeke értesítette levélben a bama.hu-t. A beszámoló szerint az asszony Pécsett, a rácvárosi templomban tartott éjféli szentmiséről igyekezett hazafelé, amikor súlyos támadás érte. A saját háza kapujában lepte meg egy  fiatal férfi, aki már percekkel korábban követni kezdte. Mikor az asszony kinyitotta a kaput, támadója váratlanul elébe került, és se szó, se beszéd késsel mellkason szúrta, majd több másik vágást is ejtett a karján és a vállán.

A nő az életét a lélekjelenlétének és a kutyájának köszönheti, akit azonnal hangosan kiabálva hívott. Az állat rohanvást a támadóra vetette magát, aki a földre került. A nagy zajra felfigyelt az áldozat gyermeke is, de mire édesanyja segítségére sietett, a késelő férfi kiszabadult a kutya szorításából és kereket oldott.

A helyszínre több autóval vonultak ki a rendőrök, de nem sikerült elkapniuk a férfit. A sérült nőt a mentők kórházba szállították, ahol azonnal meg is műtötték. Állapota szerencsére kielégítő, ám a családot szörnyen megviselték a történtek – áll a levélben, amelyhez két fotót is mellékelt a család. Egyet az asszony sérüléseiről, egyet pedig az őt megmentő hős négylábúról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik