Közélet

Ondóval teli palackozott vizet kapott a boltban

A DNS-vizsgálat kiderítette, hogy a boltostól származott a szokatlan íz, amit a nő az első kortyok után megérzett.

„Azonnal tudtam, hogy valami nem stimmel. Arra gondoltam, valami nem stimmel a vizemmel” – mondta el az ausztráliai Perth városában élő Alicia Cooper a helyi sajtónak. A nő még 2010. december 13-án kortyolt bele a három nappal korábban egy kis helyi boltban vásárolt ásványvízébe, amelynek „rossz íze és szaga volt”.

A palackozott vízen elvégzett laboratóriumi vizsgálatok kiderítették, hogy a vízben sperma volt, majd a DNS-vizsgálatok kimutatták, hogy az „ízesítést” a bolt tulajdonosa, Dahn Le adta hozzá a vízhez, amelyet Cooper férje az üdítős pultról rakott a kosarába. Le ellen ugyan feljelentést tettek, de három év után a bűnvádi nyomozás vádemelés nélkül ért véget, és a városi önkormányzat sem tudott már semmilyen eljárást indítani a boltos ellen.

Alicia Cooper így végül az előző héten polgári pert indított a boltos ellen, kártérítést követelve az elszenvedett lelki traumák miatt.

Bizarr italok a nagyvilágból

Az egy dolog, ha valakit, mondjuk így, kellemetlen meglepetés ér ivás közben, mint a cikkbeli víz vagy svábbogaras paradicsomlé. De van pár ennél sokkal bizarabb koktél, amit az emberek önként isznak, sőt sok pénzt adnak értük, hogy az övék lehessenek:

Méhlepényzselé
Japán tudósok fejlesztették ki a méhlepényzselét, amely öregedés elleni szerként kerül nagyon sokba – a disznó méhlepényéből készült italszerűség 10-40 gramm méhlepényt is tartalmaz. Nyami.

Gekkólikőr
A gekkó bőre érdekes fizikai jelenség folytán tapad a felületekre, de nem ezért használják fel a háromgekkó-likőr nevű ital elkészítéséhez a Távol-Keleten, hanem, mert úgy tartják, hatalmas energiákat ad.

Fecskefészek-dzsúsz
Kínát nem lehet verni a bizarr italok versenyében, a fecskefészekital amúgy olyan madárfészekből készül, amit a madarak kiokádott “sara” tart egybe, s ragaszt a barlang falára… Hát tessék csak, fogyasszanak…

Egérmagzat-fröccs
Májproblémái vannak? Esetleg kronikus megfázással küzd? Nincs más hátra, le kell hajtani egy kupicával a fenti italból, melyek egyik alkotóeleme a bor, a másik pedig a borba fojtott újszülött egerek. Kínában, Koreában lehet beszerezni, itthon üzemi problémák folytán a patkányos sör változat terjedt el.

Pepsi White
Japánban készült ez az ízesített joghurt. No comment.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik