Közélet

Felgyújtotta magát a benzintolvaj

Lángoló autó (autó, tűz, )
Lángoló autó (autó, tűz, )

Égő cigarettával a szájában töltötte autójába a lopott üzemanyagot.

Alig két hete történt, hogy Ausztráliában egy fiatalember felgyújtott egy egész parkolónyi autót, meg persze magát is, amikor cigarettázás közben lyukasztotta ki egy autó tankját. Azt hinnénk, hogy nincs még egy ennyire ostoba ember, pedig dehogy nincs.

Egy autó és egy férfi kapott lángra egy parkolóban: értesítették a portlandi tűzoltókat vasárnap délelőtt 11 órakor. Miután a tüzet eloltották, a mentők pedig ellátták a sérültet, kiderült, hogy a 62 éves áldozat valójában a tettes. Harry Frederick Suniville indulni készült, de amint beszállt az autójába, meglátta, hogy a mellette álló teherautó platóján ott egy majdnem teli benzines kanna. Gondolta, megoldja belőle a már éppen esedékes tankolást: elvette és elkezdte a saját autójába tölteni az üzemanyagot. Kicsit ideges volt, persze hogy rágyújtott. A lábai és az autója csúnyán összeégtek, és kicsit a teherautó is, amelyikről a benzineskannát elemelte.

A férfit a lopás mellett gyújtogatással, károkozással és veszélyes magatartással is megvádolták. Jelenleg a Multnomah Megyei Börtönben van, óvadéktárgyalása hétfőn várható – áll a portlandi rendőrség jelentésében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik