Közélet

MMA harcostól lopni rossz ötlet

Tom Anderton (Tom Anderton)
Tom Anderton (Tom Anderton)

Tom “Mate” Anderton egészen finoman tette ártalmatlanná a támadóját.

Élete álmát valósította meg, amikor lemezboltot nyitott az Egyesült Államokban visszavonulása után az angol ketrecharcos, Tom “Mate” Anderton. December elején kiszúrta, hogy egy férfi zsebre tett ezt-azt és éppen készül fizetés nélkül lelépni – írja az Opposing Views.

„Megláttam, hogy lopni próbál, egyszerűen odamentem hozzá és kivettem a hátsó zsebéből az árut” – magyarázta Tom a riporternek mit lát éppen a biztonsági kamera által rögzített képet. „Aztán láttam, hogy a többi zsebében is van még cucc, szóltam, hogy adja vissza. A fickó erre kést rántott. Egy jó nagy kést!” Az egykori sportoló azért ijedt meg kicsit, mert a 12 éves lánya is vele volt az üzletben.

Bár Tom elkapta a férfit, vigyázott, nehogy megfojtsa. A férfi viszont azt gondolta, hogy a maximális erőt vették be ellene, így küzdött, ne akarta feladni a harcot. Tom ekkor egy kicsit nagyobb nyomás alá helyezte a támadóját. A férfi végül feladta, egészen megnyugodott. A kiérkező rendőrök fegyveres rablás vádjával letartóztatták.

Tekintve, hogy Tom Anderton aktív karrierje során másfél perc alatt ütött ki a támadójánál sokkal veszedelmesebb ellenfeleket, a bűnöző még szerencsésnek is érezheti magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik