Közélet

Az év lúzersége: kirabolták a bankrablót

maszkos rabló (maszk, rabló, betörő, )
maszkos rabló (maszk, rabló, betörő, )

Egy texasi férfihoz percekkel azután törtek be, hogy kirámolt egy bankot.

Az arlingtoni Larry Poulos még kedden sétált be egy pénzintézetbe, ahol lazán odacsúsztatott az egyik alkalmazottnak egy befizetési nyomtatványt, melynek hátoldalára macskakaparással annyit írt, hogy bomba. A kisasszony először viccnek vélte az egészet, azonban mikor végül felismerte a helyzet komolyságát, a bumfordi bankrablót megszánta ötezer dollárral.

Az “I ❤ Texas” feliratú pólóban menekülő bűnöző miatt egyébként nemcsak a bank, hanem a járókelők is riasztották a rendőrséget – utóbbiak azért, mert mint egy rajzfilmben, úgy szálltak a bankók a rabló zsákjából.

A szomszédok elmesélése szerint, nem sokkal azután, hogy Mr. Poulos hazaért, két nagyobb darab úriember is besétált a házba, akik percekkel később épp az előbb említett zsákkal távoztak.

A rendőrökre sem kellett sokat várni, akik az elkövetőt a már említett “I❤ Texas” feliratú pólóban találták – igaz, vérző fejjel. Poulos és lakótársa is amiatt panaszkodtak, hogy kirabolták őket. Ez persze nem akadályozta a letartóztatásukat: mint kiderült, a lakótársat is körözték.

A bankrablórablókat még keresik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik