Közélet

Így ölte meg áldozatát a rendőr Andornaktályán

rendorseg(960x640)(5).jpg (rendőrség, helyszínelés, )
rendorseg(960x640)(5).jpg (rendőrség, helyszínelés, )

Az egyenruhás hátulról ütötte le az idős embert, a fejét célozta. Mindezt nem puszta kézzel tette.

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a rendőrt, aki a napokban megölte szomszédját Andornaktályán – közölte a Heves Megyei Főügyészség pénteken. A tájékoztatásból kiderül, az egyenruhás feltartóztatta áldozatát azon a bokros területen, ahol később  megtalálták a holttestét, majd egy rúdszerű eszközzel legalább hatszor fejbe vágta, tette mindezt hátulról. Miután az idős ember a földre került, még mindig nem hagyta abba bántalmazását.

Az ügyészség kitért arra is, hogy a gyanúsított és családja már jó ideje haragban állt az idős emberrel. A nyomozás érdekeire tekintettel azonban ennél több információt egyelőre nem árulnak el az ügyről. Ahogy arról a Hír24 már beszámolt, az „utolsó csepp a pohárban” vélhetően egy múlt heti eset volt, a férfi ugyanis ismét feljelentette őket, ezúttal azért, mert szerinte szomszédai kromofággal öntötték le a kerítését. A rendőrség azonban erre utaló nyomot nem talált.

Mint ismert, az idős ember holttestére kedd reggel találtak rá Andornaktálya határában, a rendőrség emberölés miatt indított eljárást, akkor még ismeretlen tettes ellen. A törzsőrmester másnap reggel feladta magát, parancsnokát hívta fel, és elmondta neki, mit tett. A gyanúsítotttat egyébként rendes, nyugodt embernek ismerték kollégái. Értesüléseink szerint a  helyszínelőként dolgozott a XVI. kerületi Rendőrkapitányságon. Az iskolát Miskolcon végezte és otthon élt szüleivel, ingázott a Heves megyei település és a főváros között, beosztása ugyanis ezt lehetővé tette. Ugyan többször említést tett arról, hogy „áll a bál” a szomszéddal, ám arra senki sem gondolt, hogy idáig fajulhat a dolog.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik