Közélet

Soroksári gyilkosság: egy Lexust keresnek

soroksari-gyilkossag(960x640)(4).jpg (soroksári gyilkosság)
soroksari-gyilkossag(960x640)(4).jpg (soroksári gyilkosság)

Egy lexusos férfi után kutatnak a rendőrök a főváros XX. kerületében egy lakóparkban – írja az áldozat férjére hivatkozva a Bors.

Először Kriszti fotóját mutatva azt kérdezték egy ismerőstől, hogy felismeri-e, ki szerepel a képen, majd megkérdezték tőle, ismer-e olyan férfit, akinek Lexusa van? – nyilatkozta a Borsnak Kardos Lajos, a megölt asszony férje, aki nem kívánt az üggyel kapcsolatban többet mondani.

Az ORFK nyomozó osztályának volt vezetője, Kátai Elek szerint fontos nyom lehet, hogy egy olyan autó tulajdonosa után kutatnak, amiből – már csak az ára miatt is – kevés lehet az országban. Szerinte, ha tanúkat keres a rendőrség, jellemzően a sajtóhoz fordulnak egy ilyen horderejű ügyben. Ennek megfelelően, ha személyesen járnak végig konkrét kérdésekkel egy lakóparkot, inkább arra utalhat, hogy az elkövetőt vagy annak egy kapcsolatát keresik.

Kardosné Gyurik Krisztinát futás közben kapták el, durván bántalmazták, mielőtt végeztek vele. Kezét és lábát külön-külön összekötözték. A tettes szemből zsinegelte meg a védekezni képtelen asszonyt, akinek a bicikliúttól néhány méterre találták meg a holttestét.

Drága autó

Ma egy Lexust kb. 16,5 és 23 millió forint körüli áron lehet megkapni, tehát drága autónak számít. PErsze ha köze lehet a gyilkossághoz, még bőven lehet lopott is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik