Közélet

Helyszínelőként dolgozott a gyilkos rendőr

helyszínelő (helyszínelő)
helyszínelő (helyszínelő)

A törzsőrmester a szüleivel élt, ingázott Budapest és Andornaktálya között.

Rendes, nyugodt embernek ismerték kollégái azt a fiatal rendőrt, aki megölt egy idős embert a napokban Andornaktályán. A Hír24 úgy tudja, a törzsőrmester helyszínelőként dolgozott a XVI. kerületi Rendőrkapitányságon. Az iskolát Miskolcon végezte és otthon élt szüleivel, ingázott a Heves megyei település és a főváros között, beosztása ugyanis ezt lehetővé tette.

Többször említést tett arról, hogy „áll a bál” a szomszéddal, ám arra senki sem gondolt, hogy ideáig fajulhat a dolog.

Ahogy arról beszámoltunk, az idős ember holttestére kedd reggel találtak rá Andornaktálya határában, a rendőrség emberölés miatt indított eljárást. akkor még ismeretlen tettes ellen. A törzsőrmester másnap reggel feladta magát, parancsnokát hívta fel, és elmondta neki, mit tett.

A Hír24 értesülései szerint, gyilkos és áldozata szomszédok voltak, a viszony rendkívül rossz volt közöttük, az idős ember többször feljelentette a szomszédait. Vélhetően egy múlt heti eset “verhette ki a biztosítékot”, ugyanis akkor azzal állt elő, hogy kromofággal öntötték le a kerítését, ám úgy tudjuk, a rendőrök semmi erre utaló nyomot nem találtak a házánál.

Az idős férfit kutyasétáltatás közben ölték meg, információink szerint, többször nagy erővel megütötték.

A történtek fényében a gyilkos egyenruhás szolgálati viszonyát azonnal megszüntették. A férfi jelenleg őrizetben van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik