Közélet

Alvó apjával fekvő csecsemőt ölt meg két kutya

A rendőrség szerint az ebek feltehetően csak játszani akartak a háromhónapos kislánnyal és nem megölni.

A csecsemő a kanapén feküdt alvó apjával az ohiói Columbus városában lévő otthonában, amikor a háromhónapos kislány feltehetően leesett a földre. A család két kutyája ekkor okozott olyan sérüléseket a csecsemőn, amelyek a halálát okozták – közölte a Columbus Dispatch, a rendőrségi beszámolóra hivatkozva.

Steven Little rendőrtiszt elmondása szerint a két eb nem támadt rá a gyermekre, csak minden bizonnyal túl durván akartak vele játszani. Little elmondása szerint a gyerek testét több kis szúrt seb volt, de semmi komoly sérülést nem lehetett rajta látni. „Úgy tűnik, csak játszottak vele” – jelentette ki a rendőrtiszt.

Az eset közben a gyerek anyja a hálószobában aludt és arra ébredt fel, hogy az egyik kutya a hálószoba ajtajában felébresztette. A 34 éves nő ekkor vette észre a kislányt. A kanapén alvó 33 éves apuka a nyomozóknak azt mondta, végigaludta az egész esetet.

A két kutyát a hatóságok elkobozták. Mindkettő Siba Inu fajtájú. A szülők ellen a rendőrség nem emel vádakat. A csecsemő halálának pontos okát még vizsgálják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik