Élet-Stílus

A családi autót adják annak, aki megtalálja a kutyájukat

Az amerikai pár kétségbeesetten szeretné visszakapni kedvencét, és ezért még a család autójától is megválnak.

A 3 éves golden retriever szuka, Bella két nappal hálaadás előtt indult útnak, a kentucky pár másik kutyájával, Marleyvel együtt. Ashley és Mike Burns a kutyák eltűnésének napján még nem estek pánikba, ugyanis többször előfordult már, hogy a két kutya csavarogni kezd, ám eddig minden alkalommal mindketten hazatértek.


Kép forrása: Fotolia

Most azonban csak Marley ért haza, Bellának pedig nyoma veszett. „Kerestük a környező települések menhelyein, az erdőben, sőt, még az út mentén is megnéztük, hátha valaki elütötte, de sehol sem találtuk és csak remélni tudjuk, hogy nincs semmi baja” – nyilatkozta Ashley, aki hozzátette, biztosak benne, hogy a kutyának éppúgy hiányoznak ők, mint ahogy a kutya nekik.

„10 éve próbálok teherbe esni, egyelőre eredménytelenül, így a két kutyánk, Bella és Marley olyan nekünk, mintha a gyermekeink lennének. Muszáj őket visszakapni” – árulta még el Ashley louisville-i a WDRB-TV-nek. A média egyébként azután kereste meg a megtört párt, hogy kétségbeesésükben annak az embernek, aki haza hozza nekik Bellát felajánlották a család autóját, egy 1999-es évjáratú Pontiac Grand Prixet, ami körülbelül 3100 dollárt ér.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik