Közélet

A falon áttörve menekült a bezárt irodai vécéből

Este tízig dolgozott és hazaindulás előtt még betért a vécébe. Nyolc órával később tudott csak kijönni onnan.

A Washingtonban, egy alapítványnál dolgozó Karen Perrin előző hét pénteken került szorult helyzetbe, miután késő estig bent maradt a munkahelyén – jelentette a helyi sajtó. A nő nagyjából este tízkor hívta fel férjét, hogy lassan indul haza, összepakolta a cuccát, majd betért a vécébe. Amikor azonban dolga végeztével ki akarta nyitni az ajtót, az nem engedett. Valahogyan az bezáródott.

Perrin segítséget nem tudott kérni. Mobilját ugyanis az asztalánál hagyta. Ezután megpróbálta széttörni a zárat, de nem járt sikerrel. Nagyjából kétszáz papírtörlőt dugott ki az ajtó alatt a folyosóra, abban a reményben, hogy a biztonsági kamerák felvételein ez látszódni fog, és valaki észreveszi, de ez sem működött. A teljesen kétségbeesett nő végül az ajtóról letört kilinccsel esett neki az ajtó melletti falnak, és kétórás kemény munkával sikerült akkora lyukat ütnie rajta, hogy kifért a keze, és kívülről ki tudta nyitni a vécé ajtaját.

„Elsírtam magam, olyan volt, mint felébredni egy rémálomból” – idézte fel szabadulásának pillanatát Perrin az ABC Newsnak. Majd azonnal felhívta férjét, aki lányukkal együtt addigra már halálra izgulta magát, és indult volna a keresésére.

Az ABC cikke szerint nem derült ki, hogy az ajtó hogyan záródott be. Perrin mindenesetre pár napra szabadságot vett ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik