Közélet

Négysávos úton kismotorozott a bölcsis

A hároméves kisfiú délelőtt lógott meg a kecskeméti intézményből. Csak egy járókelőn és a rendőrökön múlt, hogy nem történt baj.

Megszökött a bölcsődéből, majd egy négysávos forgalmas úton kismotorozott Kecskeméten egy hároméves kisfiú – számolt be a történtekről a baon.hu.

A helyi járőröket csütörtökön délelőtt riasztották az esethez. A rendőrök a bejelentő járókelővel találták meg a gyermeket.
A rendőrök karba vették a síró gyermeket és végigjárták a környéket. A szüleit nem találták és az óvodában sem ismertek rá. Ezt követően derült ki, hogy a szomszédos bölcsődéből lógott meg.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

Az intézmény illetékese péntekre ígért tájékoztatást az ügyben. A lapnak nyilatkozó egyik anyuka nem értette, hogyan fordulhatott elő a példátlan eset. Mint mondta: a bölcsőde kapuja állandóan zárva van a dolgozók pedig mindig lelkiismeretesen végzik a munkájukat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik