Közélet

Csak másnap vette észre, hogy kés áll ki a hátából

Hátba szúrás (késelés, hátbaszúrás)
Hátba szúrás (késelés, hátbaszúrás)

Tíz órát aludt teljes nyugalomban, miután megszúrták.

Néhány hete járta be a világsajtót a hír egy kínai férfiról, aki teljes lelki nyugalommal sétált be egy kórházba, miközben egy kés állt ki a fejéből. Most kiderült, amerikában is élnek még hidegvérű, talpig férfiak.

Egy éjjeli utcai verekedés után, a kissé részeg 42 éves, trentoni férfi lefeküdt aludni, s amikor tíz órával később felkelt úgy érezte elfeküdhette a hátát, mert egy kis fájdalmat érzett. Ha a bátyja szól neki, hogy a fájdalmat valószínűleg a hátából kiálló kés okozza, magától talán észre sem veszi. Az igazi szűkszavú macsó a rendőrökkel sem akart beszélni egy ilyen semmiségről.

A rendőröket a már említett báty hívta ki, miután észrevette, hogy testvére hátából egy 12,5 cm hosszú pengéjű kés áll ki – írja egy New Jerseyi hírportál. A megkéselt áldozat nem volt túl segítőkész a nyomozókkal, nagy nehezen annyit mondott, hogy előző este italozgatott otthon és hajnali 2 körül kiment a tornácra elszívni egy cigit. Egy gyanús alak jött az utcán és tüzet kért tőle, de nem akart neki adni, amiből aztán szóváltás, majd verekedés bontakozott ki. Mivel az áldozatunk kerekedett felül, a támadó egyszer csak elrohant, ő meg mivel nem volt kedve kergetni, visszament a házba és lefeküdt aludni.

A férfit aztán kórházba szállították, ahol orvosai azt közölték a férfi minden bizonnyal teljesen felépül majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik