Közélet

Panaszt tett a Ferenciek terén taxiból kirángatott férfi

tek1 (tek)
tek1 (tek)

A férfi fejét és testét állítólag zúzódások borították. Két kórházat is "megjárt" a történtek után.

Vizsgálat indul a Ferenciek terén kommandósakcióban megsérült férfi ügyében, miután panaszt tett  elfogása körülményei miatt. Ügyvédje szerint védence kórházban is járt, mielőtt börtönbe vitték volna, sőt a büntetés-végrehajtási intézetben egy éjszakán át még az ottani orvos is megfigyelte. A panaszt az ügyészség vizsgálja ki – írja a Blikk.

A férfit csalás miatt kereste a Dunakeszi Járásbíróság, miután  két társával együtt rendőrnek adta ki magát, és így több tízmillió forintot csalt ki valakitől. Azért a TEK embereit bízták meg az elfogásával, mert állítólag szökése közben megfenyegette barátnőjét, hogy ha nem tart vele, megöli őt, magát és több más embert is.

Ügyfelemet nem gyanúsították meg ilyen bűncselekménnyel – mondta dr. Göcs Éva, a férfi ügyévdje, aki hozzáfűzte, védence tőle hallott arról először, hogy bárkit megfenyegetett volna.

Mint ismert, a Ferenciek terén lezajló akció nem mindennapi befejezéssel zárult: a TEK egyik embere megsérült, miután kollégája véletlenül elsütötte fegyverét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik